'
Vacanță de lux pentru Dan Barna. Liderul USR a petrecut zile de neuitat în Caraibe. FOTO de senzație
Ultima Ora Politic

Dan Barna a anunțat unde își va lansa programul de președinte. ”Voi ajunge în turul doi”

Prezidențiabilul USR Dan Barna a anunțat că, vineri, la Sibiu, își va lansa programul de președinte. El a adăugat că este foarte optimist că va ajunge în turul doi al prezidențialelor.

„Este o luptă pentru poziția a doua. Sunt foarte optimist că voi fi în turul doi alături de candidatul PNL. De luni o să încep turneul în țară. Am fost două săptămâni în Diaspora. Vineri, la Sibiu, îmi voi și lansa programul meu de președinte, viziunea de țară. Toate acestea mă vor duce în turul doi. (Sibiu-n.red.) este orașul meu și vreau să încep campania de acasă. Fiecare dintre noi ne luăm energia de unde ne-am născut. Este într-adevăr un element simpatic pentru campania din România de anul acesta ca ambii candidați în turul doi să fie din Sibiu. Va fi interesant”, a declarat, în Parlament, liderul USR Dan Barna.

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale din acest an, este din Sibiu.

Lista candidaturilor rămase definitive la prezidențiale cuprinde 14 persoane. Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a candidaților la alegerile prezidențiale. Primii cinci sunt Klaus Iohannis – susținut de PNL, Theodor Paleologu – PMP, Dan Barna – Alianța USR-PLUS, Kelemen Hunor – UDMR și Viorica Dăncilă – PSD.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară, și între 8 și 10 noiembrie în străinătate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.