PSD atac la Cioloș
PSD atac la Cioloș
Politic Ultima Ora

FOTO. Dacian Cioloș, le cere lui Cîțu și Ciolacu să o retragă pe ”Avocata interlopilor”, de la șefia Comisie juridice.

Dacian Cioloș, președintele USR, le cere lui Florin Cîțu și Marcel Ciolacu să o retragă ”imediat” pe Laura Vicol (PSD) de la șefia Comisiei juridice a Camerei Deputaților.

”Le cer președinților PNL și PSD, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, să o retragă imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la șefia Comisiei juridice a Camerei Deputaților.

Alegerea făcută de PNL și PSD este un afront inimaginabil la ideea de dreptate în România și aduce în fruntea unei comisii care trebuie să coordoneze dezbaterile pe reforma legilor justiției un personaj care a susținut desființarea DNA și întărirea Secției Speciale.

În plus, noua președintă girată de PNL și PSD a făcut parte dintr-un partid extremist, antieuropean și suveranist condus de Sebastian Ghiță, un personaj care încă fuge de justiție.

Domnilor Cîțu și Ciolacu, sper că înțelegeți că semnalul dat prin această numire este unul de întoarcere într-o zonă cenușie a justiției, împotriva recomandărilor UE, și că vă asumați toate consecințele pentru direcția iliberală în care duceți România”, a scis Cioloș pe facebook.

FOTO. Dacian Cioloș, le cere lui Cîțu și Ciolacu să o retragă pe ”Avocata interlopilor”, de la șefia Comisie juridice. 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.