Ciobanii se răscoală împotriva PSD. Spun că se pot guverna singuri mult mai bine
Politic Justiție Sănătate Social Ultima Ora

Ciobanii revoltați au luat 720 de lei amendă de la Daea din cauză că animalele aduse la protest, la Ministerul Agriculturii, nu aveau ”formulare de mișcare”

Oierii care au venit cu animalele la București pentru a protesta la Ministerul Agriculturii au fost amendați de Direcția Sanitar-Veterinară. Ciobanii au venit cu doi berbeci în semn de nemulțumire pentru că o structură de tip mafiot din interiorul Ministerului Agriculturii  le fură subvențiile. Au fost amendați cu 720 de lei din cauză că animalele aduse nu aveau ”formulare de mișcare”.

Mai mulți ciobani nemulțumiți au venit cu berbeci în curtea Ministerului Agriculturii, unde îl acuză pe ministrul Petre Daea că a format ”o mafie” cu un grup restrâns de persoane care coordonează afacerile cu oi în România. De asemenea, ei afirmă că celebra campanie a ministrului Petre Daea, ”Alege oaia”, i-a adus pe ciobani în pragul disperării. Aceștia mai acuză conducerea Ministerului Agriculturii că ar manipula activitatea ciobanilor, obligându-i  să accepte animale bolnave, fără buletine de analiză, pentru a beneficia de subvenții. Ciobanii nemulțumii spun că, dacă nu vor rezolva miercuri problemele lor cu ministrul Petre Daea, sunt hotărâți să doarmă în fața Ministerului Agriculturii, în semn de protest. De asemenea, ei spun că numărul celor nemulțumiți în fața instituției se va mări în cursul zilei. Președintele Federației Oierilor de Munte din România, Eugen Gonțea a făcut dezvăluiri uluitoare din lumea zootehniei. Structuri de tip mafiot au pus mâna pe acestă ramură a agriculturii românești. Pentru interese obscure, care depășesc sferele de interes din România, se umblă prin cancelariile guvernamentale cu valizele cu bani, spune Eugen Gonțea, pentru orientarea pe anumite direcții, contrare intereselor României, a politicilor din zootehnie. Eugen Gonțea spune că mafioții controlează clasa politică, inclusiv pe Dragnea. Rezultatul: șeptelul de oi se va înjumătății în umătorii 5 ani.

 

Citiți și:

VIDEO. Ciobanii au ocupat curtea Ministerului lui Daea, supărați pe mafia din oierit. Se vorbește deschis despre ”VALIZE CU BANI” oferite pentru distrugerea zootehniei. Dragnea este subordonat acestor ”băieți deștepți”

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.