FOTO. Caz Șocant! Un traficant de copii, în partidului Ponta și Tăriceanu! Câți bani cerea pentru minore 3
Politic Ultima Ora

FOTO. Caz Șocant! Un traficant de copii, în partidului Ponta și Tăriceanu! Câți bani cerea pentru minore

Partidele lui Victor Ponta-Pro România și cel al lui Călin Popescu Tăriceanu-ALDE, au fuziunat duminică, acum fiind o singură formațiune politică.

Un uluitor se întâmplă la Vaslui, unde, un traficant de minori a ajuns consilier la primărie din partea lui Ponta și Tăriceanu,relatează realitatea.net.

Condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a vândut două minore unui proxenet, în 2010, Cristian Turcu a ajuns, în 2020, consilier județean în Vaslui de la ALDE, potrivit presei locale.

După ce mai mulți colegi, aflați pe locuri eligibile, s-au retras, Turcu a ajuns consilier județean, devenind și consilier personal al vicepreședintelui CJ Vaslui, Dan Marian, tot de la ALDE.

FOTO. Caz Șocant! Un traficant de copii, în partidului Ponta și Tăriceanu! Câți bani cerea pentru minore 4

Consilierul de la ALDE a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a racolat două surori minore, pe care ulterior le-a vândut cu 1.000 de euro unui proxenet, în scopul exploatării sexuale în Italia, va supraveghea și aspectele de ”protecție socială și familie” din noua sa funcție.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.