Băiatul lui Dragnea apare în VALIZA CU DOCUMENTE: ”Am o datorie, mă poți ajuta să o achit?”
Politic Ultima Ora

Câinii latră, caravana trece: Ștefan Dragnea a mărit prețul produselor sale, la fel ca orice companie acuzată de tatăl său

Președintele PSD, Liviu Dragnea, explica că de vină pentru creșterea inflației sunt companiile străine, care au crescut prețurile odată ce au văzut creșterile salariale venite din partea Guvernului. Conform datelor Sistemul Electronic de Achiziții Publice, fiul lui Liviu Dragnea, care deține crescătoria de porci ”Ferma Salcia SA” a aplicat aceeași politică acuzată de tatăl său la multinaționale.

”E vorba de unele politici de cartel făcute de unii operatori economici cu capital străin în România. Deci, nu e din cauza Guvernului. Noi importăm 70% din UE şi constatăm că aici au crescut prețurile la bunurile pe care le importăm. Sigur că am constatat că aceste companii cu capital străin, când au văzut că veniturile românilor cresc – şi salarii, şi pensii -, şi-au zis hai să mărim şi noi preţurile”.

Ferma Salcia SA (Romcip, după vechiul nume) livrează preparate din carne și către instituții finanțate din bani publici (de exemplu Grădiniția Nr.6 din Alexandria), am putut vedea, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, cum au evoluat prețurile practicate de firma lui Dragnea în ultimul an, informează Recorder.

În februarie 2017, Ferma Salcia a vândut cremwusti de porc către Grădiniția Nr.6 din Alexandria la prețul de 12.84 lei kilogramul. În martie, prețul a crescut la 13.48 de lei, iar în septembrie tot Grădiniția Nr.6 a cumpărat de la firma lui Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, cremwusti de porc (hrană sănătoasă pentu copii!) la prețul de 14.16 lei per kilogram. Așadar, o creștere de 1.32 de lei pe kilogram în numai câteva luni: aproximativ 10 %! A crescut și prețul la carne tocată, cu circa 7 %.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.