BOMBĂ PE SCENA POLITICĂ! DECIZIA DIANEI ȘOȘOACĂ! ÎPS TEODOSIE SFĂTUIT-O! 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

BOMBĂ PE SCENA POLITICĂ! DECIZIA DIANEI ȘOȘOACĂ! ÎPS TEODOSIE SFĂTUIT-O!

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă, ia în calcul candidatura sa la alegerile prezidențiale din 2024.

Șoșoacă spune că nu ar fi ajuns la acest nivel politică dacă nu ar fi ascultat de sfaturile ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptăți-i destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui.

Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici au făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari.

Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României.

Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a concluzionat senatoarea.”, a afirmat Diana Șoșoacă la Realitatea TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.