Doliu în lumea medicală! Un reputat cardiolog a murit răpus de Coronavirus. FOTO 3
Social Ultima Ora

Doliu în lumea medicală! Un reputat cardiolog a murit răpus de Coronavirus. FOTO

Medicul cardiolog, Gabriela Eminovici, șefa Secției Clinice Cardiologie 1 din Sibiu, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Reprezentanții spitalului în care medicul cardiolog Gabriela Eminovici era zi de zi în slujba pacienților săi, au făcut cumplitul anunț:

„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu, a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2.

Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace!”, este mesajul reprezentanților Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Doliu în lumea medicală! Un reputat cardiolog a murit răpus de Coronavirus. FOTO 4

Medicul Gabriela Eminovici a fost internată în data de 20 aprilie, fiind infectată cu coronavirus. Câteva zile mai târziu, starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată în modularul ATI COVID.

Familia femeii găsise un spital din Germania unde spera ca aceasta să primească ajutorul salvator. Transferul fusese deja aprobat, însă transportul cu o aeronavă specială costa 40.000 de euro, așa că familie făcuse apel pe o rețea socială pentru a strânge fondurile într-un timp cât mai scurt.Din păcate, organismul medicului a cedat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.