Tăriceanu și Dragnea scoși din Europa. Decizia de la Bruxelles
Politic Ultima Ora

BOMBA lansată de Dragnea: PSD l-ar putea susţine pe Tăriceanu la președinție

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat în premieră, într-un interviu la România TV, că PSD şi ALDE ar putea avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale din 2019. Candidatul comun poate fi de la PSD sau de la ALDE, a declarat Dragnea. Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, este susţinut de oamenii din propriul partid pentru o nouă candidatură, iar în sondaje stă mult mai bine decât Dragnea.

„Candidatul va fi desemnat după o analiză foarte serioasă şi riguroasă. Nu pe orgolii, ci pe raţiuni. Este deschisă posibilitatea unui candidat unic. Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi am convenit că orice variantă este deschisă, însă o să o gândim foarte bine. O să vorbim cu toţi colegii noştri şi să vedem care este varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Pentru noi e cel mai important ca alianţa PSD-ALDE să câştige alegerile. Ori fiecare partid va avea un candidat propriu, ori vom avea un candidat comun”, a declarat Dragnea.

Candidatul PSD va fi anunţat anul acesta, a mai precizat Dragnea. „Facem analize extrem de complexe, analizăm cu foarte mare atenție. Aceste analize vor fi terminate în toamnă, spre finalul anului. Este posibil ca atunci să anunțăm și candidatul”, a mai declarat liderul PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.