BOMBĂ. Firea a luat decizia. PSD caută candidat la Primăria Capitalei. VIDEO 1
Breaking News Politic Ultima Ora

BOMBĂ. Firea a luat decizia. PSD caută candidat la Primăria Capitalei. VIDEO

Primarul General al Capitalei ia în calcul să nu mai candideze pentru un nou mandat pentru postul pe care-l deține acum.

Firea a spus într-un interviu acordat lui Lucian Mândruță că se gândește serios să anunțe conducerea PSD că ea ar putea renunța să intre din nou în lupta pentru un nou mandat de Primar General.

Gabriela Firea:  Rămâne să mă mai votezi doar tu. Şi nici măcar tu, că vei fi influențat de bulă…

Lucian Mîndruţă: Eu trebuie să-l votez pe bărbată-tu. Gabriela Firea: Da, la Voluntari. Lucian Mîndruţă: Sau poate că nu, că nu știu dacă am alternativă la Voluntari.

Gabriela Firea: Mi-a spus cineva: „Tu ia măsura asta, pentru că este foarte bună pentru oraș, vei pierde alegerile, dar vei rămâne erou”. OK, mergem pe această variantă.

Lucian Mîndruță: Asta am zis eu, asta am zis chiar eu! Gabriela Firea: Bun, ok. Facem ceea ce se face în Europa, eu pierd alegerile, vine Nicușor Dan și anulează proiectul.

Gabriela Firea: de ce-ar mai candida. Si in ce conditii ar renunta?

Prima parte a interviului cu Gabriela Firea. A doua parte, maine seara la 21:00!

Publicată de Lucian Mindruta Live pe Miercuri, 19 februarie 2020

Lucian Mîndruță: Dar dacă un om curajos, care va face lucruri în București…

Gabriela Firea: Categoric le pierd! Mă uitam și aseară la televizor, 90 la sută din discuții erau acestea: că trebuie anulate toate taxele, trebuie să se reducă cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentară în centru, trebuie să reducem tariful pentru apă…

Gabriela Firea: de ce-ar mai candida. Si in ce conditii ar renunta?

Prima parte a interviului cu Gabriela Firea. A doua parte, maine seara la 21:00!

Publicată de Lucian Mindruta Live pe Miercuri, 19 februarie 2020

Lucian Mîndruță: Am văzut. Și trebuie scoase și gardurile de pe lângă tramvaie.

Gabriela Firea: Și premierul Orban vrea să spună să scoatem gardurile care protejează linia de tramvai, debandadă, haos, adică ne place haosul, dar nu recunoaștem. Cetățeanul nostru, stăpânul nostru, dacă asta se dorește.

Lucian Mîndruță: Acum vreau să te întreb, de ce ai vrea să fii primarul unor astfel de oameni? Gabriela Firea: Păi mă mai gândesc, mai am timp. Alegerile vor fi la sfârșitul lui iunie. Lucian Mîndruță: Adică te poți retrage până atunci?

Gabriela Firea: Bineînțeles, se poate întâmpla orice. Pentru că și eu sunt foarte afectată de acest dublu limbaj.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii