AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
Externe Politic Ultima Ora

AUR jubilează după ce, extremiștii italieni au câștigat alegerile. Mesaj pentru politicienii români

AUR a transmis, luni, că alegerile parlamentare din Italia sunt o lecţie pe care italienii o dau tuturor statelor membre ale Uniunii Europene şi că nicio ameninţare, indiferent din partea cui vine, nu poate să îngenuncheze democraţia, nu poate să se opună voinţei cetăţenilor.

„Poporul italian a decis să îşi ia soarta în propriile mâini şi să propulseze la putere un guvern patriotic!

Alegerile parlamentare din Italia sunt o lecţie pe care italienii o dau tuturor statelor membre ale Uniunii Europene. Nicio ameninţare, indiferent din partea cui vine, nu poate să îngenuncheze democraţia, nu poate să se opună voinţei cetăţenilor.

Coaliţia condusă de Giorgia Meloni merită felicitări pentru că a rezistat ameninţărilor venite din partea liderilor Uniunii Europene”.

Datorită determinării lor şi pentru că au pus pe primul loc interesele poporului pe care îl reprezintă, Giorgia Meloni şi aliaţii săi au condus coaliţia pe care o reprezintă către o mare victorie.

AUR jubilează după ce, extremiștii italieni au câștigat alegerile. Mesaj pentru politicienii români 3

Poporul italian şi-a luat soarta în propriile mâini, a dat dovadă de curaj şi a decis pentru binele său, aşa cum este normal într-o ţară democratică, în care voinţa oamenilor este respectată.

Felicitări şi mult succes membrilor coaliţiei câştigătoare!”, se arată în mesajul AUR.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.