Anunțul lui Ciolacu! PSD, va face propriul buget pentru 2021! Cîțu desființat 1
Politic Ultima Ora

Anunțul lui Ciolacu! PSD, va face propriul buget pentru 2021! Cîțu desființat

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că formațiunea să lucrează la formarea unui „buget alternativ” care să demonstreze că există bani „astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile.

Ciolacu a criticat Guvernul pe motiv că nu a venit în Parlament să vorbească despre bugetul pe 2021, care, în opinia să, va veni în februarie. „Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a adăugat acesta.

„Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vom arată românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile”, a declarat Ciolacu duminică, la România TV.

Liderul PSD a criticat apoi Guvernul după ce premierul Florin Citu a anunțat că Executivul a început pregătirea bugetului pentru 2021, și că acesta ar putea fi votat în Parlament pe 4 februarie.

„Noi i-am întrebat și i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise.

Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a mai declarat Ciolacu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.