ALERTĂ! Șerban Nicolae îi amenință cu pușcăria pe Iohannis și Orban! ”Luați-vă haine groase!” 1
iohannis Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Șerban Nicolae îi amenință cu pușcăria pe Iohannis și Orban! ”Luați-vă haine groase!”

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a avut o ieșire tăioasă pe contul său de facebook, după alegerile locale din 27 septembrie.

Nicolae, spune că, la majoritatea Primăriilor din București au fost furate voturile PSD, fapt ce a dus la pierderea acestor, inclusiv cea a Capitalei.

Senatorul, acuză, PNL și USR de furt, ba mai mult, spune că, președintele Iohannis, premierul Orban și liderii USR, Dan Barna și PLUS, Dacian Cioloș, vor face pușcărie, întrucât ei au coordonat totul.

„AMI PARE RĂU LA DOMNI INFRACTORI

„Marți, liderul clanului Dreptacilor” a anunțat o „victorie istorică” a grupărilor PNL, USR și PLUS.

 

Corupți, #penali până în străfundurile ADN (sau DNA?), membrii clanului au trimis o „brigadă” care a pătruns #noapteacahoții, prin efracție, („specialitatea” caselor!) în camera în care se aflau sacii cu buletinele de vot și procesele-verbale, pentru a asigura „victoria istorică” asupra democrației românești și batjocorirea votului românilor.

 

Camera era „păzită” de „pândarii” Dreptei Unite. Pentru că sunt foarte proști, exact tehnologia le-a venit de hac.

 

Mai exact, camerele video de supraveghere.

 

Klaus „Emi” Iohannis și locotenenții săi, Orban, Dan, Barna, Cioloș etc., ar face bine să-și pregătească hainele groase…

 

PS Uitasem! Imaginile cu penalii proști prinși cu mâna-n sac n-au plecat chiar de capul lor spre parabolicele tv. E un fel de „războiul stelelor” de pe umeri…”, spune Șerban Nicolae.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.