ALERTĂ! Scandal la Parlament! Șoșoacă a chemat Poliția! ”S-a dat ordin să mă bată!” 5
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Scandal la Parlament! Șoșoacă a chemat Poliția! ”S-a dat ordin să mă bată!”

Senatoarea Diana Şoşoacă a chemat marţi poliţia la Parlament, după ce a avut schimburi de replici cu preşedinta Comisiei juridice a Senatului Iuliana Scântei, unde aceasta trebuia să fie audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul în Senat, la propunerea PNL.

Scandalul a început de la faptul că Scântei i-a cerut acesteia să poarte mască de protecţie.

„Doamna senator, vă rog să purtaţi mască”, a afirmat Iuliana Scântei care a precizat că masca pe care o purta Şoşoacă este neconformă, fapt pentru care nu a lăsat-o să intre în sala unde avea loc şedinţa Comisiei juridice a Senatului,conform news.ro.

ALERTĂ! Scandal la Parlament! Șoșoacă a chemat Poliția! ”S-a dat ordin să mă bată!” 6

Scântei i-a oferit o altă mască Dianei Şoşoacă, însă aceasta a refuzat-o.

„Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port.

Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?”, a replicat Şoşoacă.

Preşedinta Comisiei juridice a Senatului i-a spus că în acest caz nu o lasă să intre în sală. Şoşoacă a plecat de lângă uşa sălii, însă a revenit după scurt timp împreună cu avocatul ei şi a forţat uşa comisiei, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a intrat cu forţa în sală de şedinţă. Ea a susţinut că „s-a dat ordin” să fie bătută.

În momentul în care a intrat Şoşoacă, ceilalţi membri ai Comisiei juridice au ieşit din sală. Diana Şoşoacă a argumentat că a forţa uşa deoarece angajaţii Senatului voiau să îi strivească piciorul

„Este un abuz. Aşteptăm poliţia. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii, iar cetăţenii vor să mă lupt pentru drepturile lor”, a completat Şoşoacă.

Prin urmare, senatoarea a sunat la 112 şi a acuzat că este lovită şi bruscată în Parlament.

„Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scântei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a mai afirmat Şoşoacă, care a adăugat că va depune plângere penală împotriva Iulianei Scântei şi a angajaţilor Senatului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii