ALERTĂ! Anunț ȘOC! Tăriceanu, Năstase, Weber, Dorneanu și Voiculescu vor fi arestați! 3
Ultima Ora #DNA Politic

ALERTĂ! Anunț ȘOC! Tăriceanu, Năstase, Weber, Dorneanu și Voiculescu vor fi arestați!

Fiul actorului, Ion Caramitru, Andrei, simpatizant, USR, anunță că Tăriceanu, Renate Weber, Valer Dorneanu și Dan Voiculescu urmează să fie arestați.

Acesta, spune, că, Tăriceanu este exponentul de bază al Moscovei la București.

În toată zarva asta – văd ca nimeni nu comentează și înțelege de fapt stirea cea mai importantă posibilă. Ancorarea noastră totala in sfera militaro-economică a SUA.

Ce se întâmplă?- ambasadorul SUA a avut un discurs fulminant, in care vorbește de baronii tâlhari ai PSD care trebuie dați jos și de România ca exportator de securitate in Europa- Ministrii energiei și ai armatei sunt acum in SUA.

S-a anunțat semnarea unui acord de 8 miliarde pentru Cernavodă cu americanii – Cumpărăm la greu armament SUA – rachete patriot, vehicule de lupta, avioane etc.

Vorbim de peste 10 miliarde dolari – Romania s-a poziționat ferm lângă Polonia și Lituania in criza din Belarus, cu mesaje dure anti-Rusia- CSAT-ul și Iohannis au anunțat operaționalizarea strategiei de apărare (unde Rusia este numita clar ca inamic strategic) inclusiv prin schimbarea legilor serviciilor secrete.

ALERTĂ! Anunț ȘOC! Tăriceanu, Năstase, Weber, Dorneanu și Voiculescu vor fi arestați! 4

Înțeleg, pe surse, ca suntem pregătiți sa facem o baza uriașă americană la Constanta (se vorbește de mii de hectare, o dimensiune cam cât jumătate de sector din Bucuresti).

In PSD – aripa pro-Rusia și anti-occidentala este gradual eliminată (de asta îl vedem pe Dancu și Grindeanu in față, care sunt “ok” cu partenerii internationali) și de asta PSD a refuzat sa îl preia pe Tariceanu (exponent de frunte a sovieticilor la noi).

Gunoiul se va strange in zona Ponta-Tariceanu acum. Va conta mult dacă intra in parlament sau nu (eu cred ca vor intra și nu e bine).

Dacă e cum cred eu , se va întâmpla așa :

– Vom investi enorm in forte armate și forțele americane for fi prezente aici in număr mare, ca sa fim pregătiți pentru haos-ul previzibil care va veni odată cu prăbușirea lenta a Rusiei – vorbim de Republica Moldova, Marea Neagră și poate chiar estul Mediteranei.

Renate Weber, atac la Frans Timmermans. Îl acuză de manipulare

– Vom deveni exportator important de energie (nucleara și gaze) in regiune, pentru a elimina șantajul Rusiei prin energie in zona noastră

-Va fi o curatenie masiva a clasei politice la noi – cei care vor cădea sigur (sau vor fugi sau for fi arestați) sunt agenții Rusiei aici. Sunt multi și puternici – SUA și statul Român nu își mai pot lua riscul de destabilizare totala pe care cozile astea de topor o au ca misiune.

-Tariceanu, Dorneanu, Nastase, Weber, Felix Voiculescu, Ioan Niculae, Gușă, Ghiță și multi alții cred că tremură. Ponta in prostia lui s-a lipit acum de ăștia. Ar trebui să înceapă sa tremure și el- Infrastructura va fi dezvoltată pe repede înainte – pentru ca are și o dimensiune militară.

Patronul Antena3 Dan Voiculesccu susține protestul anti-PSD. România vrea autostrăzi

-Trebuie sa avem posibilitatea de a mișca repede activele armate in caz de situație dificilă. De ce se întâmpla toate astea? Pentru ca Rusia intra gradual in implozie și riscul de haos in zonele estice este foarte mare. – Intra in implozie pentru ca singurul motor economic de acolo – hidrocarburile – devine din ce in ce mai irelevant.

-Deja exista alternative in Europa (gazul LNG), masinile electrice reduc gradual nevoia de petrol, și China și UE au agreat planuri agresive pentru energie alternativă (deci clienții cei mai mari ai Rusiei vor reduce substanțial importurile – in timp ce SUA este deja un mare exportator și nu va permite Europei sa arunce cu miliarde către Kremlin anual)

– Deja a început procesul de implozie graduala. Ucraina a fost pierdută de ei. E haos in Belarus. Război in Nagorno-Karabach. Revoluție in Kirghistan.

-Proteste masive in estul Rusiei. E “foc” de jur împrejurul Rusiei deja. Se strânge lațul in jurul lui Putin. Navalny se poziționează ca o alternativa reala la Putin.

-Scenariul pentru noi e incredibil de pozitiv, istoric, dar sta acum intr-un singur vot al nostru. Cel de la parlamentare.

-Dacă după redistribuire PNL si USR-PLUS au împreună spre 60%, se vor porni motoarele de curatire și de ancorare totala in sistemul occidental. Depinde doar de votul nostru.

Mai e un pas, atât. Dar suntem in directia buna”, scrie Caramitru pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.