Ministrul Justiției, Alina Gorghiu dă vestea ȘOC pentru PSD
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu dă vestea ȘOC pentru PSD
Politic Ultima Ora

Alegeri în PSD, după condamnarea la 6 ani de pușcărie a liderului partidului, Ionel Arsenie

PSD Neamț anunță că va organiza alegeri în filială, după ce, actualul președinte al partidului Ionel Arsenie a fost condamnat definitiv la 6 de închisoare cu executare.

Liderul PSD, Neamț, Daniel Vasilică Harpa a anunțat că în maxim trei săptămâni, filiala va avea un nou lider.

„În cel mai scurt timp vom avea o conducere aleasă la PSD Neamţ. Maxim în trei săptămâni vom organiza alegeri”, a declarat preşedintele interimar al PSD Neamţ.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al filialei, Daniel Vasilică Harpa a răspuns: „Voi candida la funcţia de preşedinte al PSD Neamţ şi vă asigur că voi conduce partidul cu o mână de fier”.De asemenea, Daniel Vasilică Harpa a precizat că ar putea candida, anul viitor, şi la preşedinţia Consiliului Judeţean, dacă va fi susţinut de partid, scrie agerpres.ro.

Alegeri în PSD Neamț
Alegeri în PSD Neamț

„Am trei mandate de primar, deci ştiu cu ce se mănâncă administraţia locală”, a spus Harpa.În ceea ce priveşte condamnarea lui Ionel Arsene, actualul preşedinte interimar al PSD Neamţ, a declarat: „A fost, cel puţin de când sunt în politică, un camarad adevărat.

A condus 10 ani organizaţia şi nu a pierdut alegerile. A fost apreciat la nivel naţional şi judeţean. (…) Voi fi alături de familia lui Ionel Arsene, pentru că aşa trebuie, să fii aproape de prieteni, de camarazi. Mă gândesc în special la părinţii lui”.

Ionel Arsene a fost condamnat definitiv, vinerea trecută, de Curtea de Apel Braşov, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.