Ucigașul din Reghin
Ucigașul din Reghin
Justiție Ultima Ora

Ucigașul din Reghin este un cunoscut inventator român

Criminalul care a șocat România cu gesturile violente este un inventator român foarte cunoscut. Numele lui este Viorel Muntean, iar printre inovaţiile sale tehnologice se numără îmbunătățirea aplicaţiilor pompelor ce funcţionează pe baza fenomenului hidraulic de „Lovitură de berbec”.

Viorel Muntean a avut mai multe apariţii atât în presa scrisă, cât şi în emisiuni televizate, unde şi-a prezentat invenţiile. Seara trecută, asasinul din Reghin și-a omorât soţia cu 11 lovituri de cuţit, apoi i-a dat foc atât ei, cât şi mamei femeii, o bătrână invalidă.

Anchetatorii l-au găsit pe Viorel Muntean în maşina lui, în apropierea blocului, acolo unde a aşteptat venirea pompierilor. În prezent, criminalul din Reghin este audiat.

Unul dintre detaliile cutremurătoare care au ieșit la iveală în cazul crimei oribile din Reghin are legătură cu faptul că Viorel Muntean a avut ordin de restricţie timp de 6 luni, emis împotriva sa de judecătoria Reghin.

„Admite cererea formulată de victima reclamantă Muntean Cecilia, în contradictoriu cu agresorul pârât Muntean Viorel, şi în consecinţă emite Ordinul de protecţie prin care dispune: – obligarea agresorului pârât Muntean Viorel la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de victima reclamantă Muntean Cecilia, precum şi faţă de reşedinţa reclamantei, pentru o perioadă de 6 luni, – evacuarea pârâtului din locuinţa mamei reclamante situată în Mihai Viteazu, (…), jud. Mureş în situaţia în care acesta pătrunde în locuinţă, – obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de mama reclamantei numita Ungureanu Rozalia, – interzicerea pentru agresorul pârât de a avea orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima reclamantă, pentru o perioadă de 6 luni. Prezenta hotărâre se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa reclamantei şi a pârâtului. Executorie. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 06.07.2017”, se arată în decizia judecătoriei Reghin, potrivit observator.tv.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.