Cristina Tarcea, lovitură la adresa lui Dragnea. A transmis oficial Curții Constituționale
Justiție Ultima Ora

Şefa ICCJ ripostează faţă de acuzaţiile apărute în presă

Tarcea a negat și în plenul CSM legăturile cu SRI și vizite la vilele de protocol.

”Am intrat si eu aseara in posesiza unei sesizari in care sunteti invitati sa ma intrebati daca am incalcat dispozitiile legale si sunteti sesizati cu faptul ca sunt o frecventa vizitatoare a caselor de protocol nu stiu ce veti face, daca veti da curs, dar tocmai pentru ca nu traiam intr-o soc normala ca asistam la o manipulare si scopul este periclitarea actului de justitie vreau sa va informez ca voi sesiza personal CSAT cu ceea ce priveste afirmatiile si IJ. Cred ca e momentul sa terminam cu aceste afirmatii defaimatoare”, a spus Cristina Tarcea în plenul CSM, potrivit stiripesurse

„Vreau să fac o mărturisire publică și să recunosc faptul că în ultima perioada am început să am o pasiune extrem de ciudată pentru case de protocol. Dintr-o publicație de o anumită orientare politică am aflat că tocmai am primit mită de la Guvernul PSD o casă de la RAAPPS, iar de la o altă publicație, de o altă orientare politică, am aflat că sunt obișnuită tot a caselor de protocol ale SRI. Nu îmi trece prin cap să mă mut într-o casă de protocol și nici să fac vreo vizită. Am dezvoltat doar relații interinstituționale cu toate instituțiile. Și cu Parchetul General și SRI”, a declarat Cristina Tarcea la CSM.
Reactia președintelui instanței supreme vine după ce Romanian Community Coalition a anunțat că a adresat CSM o cerere de clarificare a împrejurărilor și scopului prin care magistratul ar fi frecventat vilele de protocol ale SRI.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.