VIDEO. Momente jenante. Protestatarii #rezist l-au urmărit şi apostrofat pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR, până acasă
Justiție Ultima Ora

Președintele CCR: Toată lumea ne ameninţă!

Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale, a declarat vineri, în contextul ameninţărilor pe care le acuză judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, că presiunea plutește în aer pentru că „toată lumea ne amenință”.

„Am vorbit cu domnul Lăzăroiu. Ceea ce vă pot confirma este că suntem de acord cu ce a spus dumnealui. Revocarea unui judecător al CCR, indiferent de cine a făcut numirea, preşedintele sau cele două Camere, poate fi făcută exclusiv în două modalităţi – dacă s-a săvârşit o faptă penală sau dacă a săvârşit o faptă care poate face obiectul unei răspunderi disciplinare, care poate fi declanşată şi aplicată exclusiv de plenul Curţii Constituţionale. În rest, cine vrea să facă decrete de revocare, discuţiile care se poartă nu ne interesează. Nu văd presiunea la care suntem supuşi din acest punct de vedere. Presiunea există aşa, pluteşte în aer pentru că toată lumea ne ameninţă”, a declarat Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale, pentru Mediafax.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.