PSD-ist de frunte, condamnat pentru furt
Justiție Ultima Ora

GATA! A ÎNCEPUT JUDECAREA DOSARULUI TEL DRUM PENTRU FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, începerea judecării dosarului Tel Drum, in care Petre Pitiș și Mircea Vișan, reprezentanți ai societatii, sunt acuzati de frauda cu fonduri europene.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pitiş Petre, Neda Florea, Vişan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL”, potrivit Tribunalului București.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au anunțat pe 27 decembrie 2017 că au trimis în judecată compania Tel Drum și doi dintre directorii companiei – Pitiș Petre și Vișan Mircea, cei care au și fost audiați în mai multe rânduri la DNA.

Au mai fost trimiși în judecată și Ion Florian, reprezentant al unei firme private, și Neda Florea, reprezentant al companiei Tel Drum.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii