Agresorul care a înjunghiat un angajat al Primăriei a fost reținut. Bărbatul era asistat social
Justiție Ultima Ora

Dublă crimă în București: și-a ucis iubita și vecinul, pentru o țigară

Un cetățean libian și-a ucis prietena, într-un apartament din Capitală, după care a înjunghiat mortal un vecin, pe motiv că a refuzat să îi dea o țigară.

Surse judiciare au declarat ca barbatul, al carui tata lucreaza in cadrul Ambasadei Libiei la Bucuresti, s-ar fi aflat sub influenta drogurilor, arată news.ro.

Tanarul de 23 de ani locuieste cu chirie intr-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei, iar sambata seara el si-a injunghiat cu un cutit iubita, de 24 de ani, apoi a plecat din locuinta.

Surse din randul anchetatorilor spun ca pe scara blocului s-a intalnit cu un vecin, caruia i-a cerut o tigara sau bani pentru tigari, iar pentru ca a refuzat, barbatul de 64 de ani a fost injunghiat mortal.

Tanarul a fost imobilizat de catre vecinii care au chemat Politia.

Conform surselor citate, cand au intrat in locuinta tanarului, anchetatorii au descoperit in apartament cadavrul tinerei.

Tanarul a fost dus la audieri, unde a refuzat sa dea declaratii. El a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Tanarul ar fi consumator de droguri, iar la momentul comiterii crimelor s-ar fi aflat in stare de sevraj.

Surse judiciare au declarat ca tanarul este fiul unui oficial din cadrul Ambasadei Libiei la Bucuresti, care ar urma sa isi incheie mandatul. El a venit in Romania cu tatal sau, inscriindu-se la facultate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.