Incredibil. Nu mai au limite. Adina Florea i-a deschis dosar penal vice-președintelui Comisiei Europene Frans Timmermansv
Justiție Ultima Ora

Adina Florea, propusă pentru funcția de procuror-șef al DNA, a fost audiată la Parchetul General

Procurorul Adina Florea, propusă de Tudorel Toader pentru conducerea DNA, a fost audiată ca martor în dosarul legat de provenienţa potocolului secret SRI-Parchetul General, potrivit Antena 3. 

Audierile au avut loc marți și au durat mai multe ore. Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat recent că există o verificare în curs la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, în urma informaţiilor din spaţiul public potrivit cărora protocolul secret SRI-Parchetul General publicat de Darius Vâlcov ar proveni de la această structură.

„Vă pot confirma doar că există o verificare în curs la parchetul Curţii de Apel Constanţa”, a spus procurorul general, întrebat de jurnalişti despre informaţiile potrivit cărora protocolul secret postat de Darius Vâlcov pe Facebook ar proveni de la Parchetul Curţii de Apel Constanţa.

Darius Vâlcov a publicat pe 24 august, pe Facebook,  un protocol încheiat între Parchetul General și SRI.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii