Veste ȘOC pentru Firea! A pierdut procesul! Se pedepsește cu închisoarea! 3
firea Justiție Ultima Ora

Veste ȘOC pentru Firea! A pierdut procesul! Se pedepsește cu închisoarea!

După ce a pierdut Primăria Capitalei, Gabriela Firea, mai primește o veste proastă.

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat sâmbătă,  că tocmai a câştigat procesul cu Compania Municipală de Iluminat Public Bucureşti.

”Tocmai am câștigat procesul cu Compania Municipală de Iluminat Public București!

Am cerut transparență din partea Companiei, după ce am văzut cum punea bannere pentru PSD și am fost dat în judecată, probabil la comanda Gabrielei Firea și a PSD.

Așa cred ei că pot să ne închidă gura.E bine că sentința a venit acum, pentru că, după preluarea mandatelor de consilieri generali, urmează să ne cunoaștem direct în Consiliul de Administrație al societății.

Managementul va trebui să explice de ce banul public a fost cheltuit pentru servicii pentru un partid politic, fără contract. Se numește delapidare și se pedepsește cu închisoarea”, a scris Voiculescu, pe facebook.

Veste ȘOC pentru Firea! A pierdut procesul! Se pedepsește cu închisoarea! 4

Voiculescu dă și detalii legate de procesul cu fostul Primar General al Capitalei, Babriela Firea:

PE LARG:

În data 19 aprilie 2019, în plină campanie de europarlamentare, am vazut că, în Piața Rosetti, Compania Municipală de Iluminat Public București monta bannerele PSD.

Am publicat o fotografie cu scena asta pe pagina mea de Facebook, cu solicitarea publicării contractului.Au pretins că exista un contract, dar în cadrul procesului s-a dovedit că nu aveau contract cu PSD la data respectivă.

Asta înseamnă delapidare, adică folosirea banului public pentru servicii către Partidul Social Democrat. După ce am aflat toate astea, am depus plângere penală împotriva lor, în februarie 2020.

Din fericire, în cazul ăsta nu va trebui să așteptăm după sistemul de justiție să facă atât de necesara curățenie! Curățenie vom face noi, Justiției îi rămâne doar să îi pedepsească pe cei vinovați”, mai spune Voiculescu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.