Implanturi mamare gratuite pentru săraci. Unde se întâmplă asta? 1
Implanturi mamare gratuite pentru săraci. Unde se întâmplă asta?
Externe Ultima Ora

Implanturi mamare gratuite pentru săraci. Unde se întâmplă asta?

Un stat din sudul Indiei, Tamil Nadu, oferă gratuit locuitorilor implanturi mamare, chiar și celor care le doresc doar din motive care țin de aspectul fizic.

„De ce tratamentele de înfrumusețare ar trebui să fie accesibile doar bogaților? Dacă nu oferim astfel de proceduri gratuit, cei săraci pot opta pentru metode periculoase sau pot face împrumuturi foarte mari pentru a le obține,” a declarat ministrul sănătății C. Vijaya Baskar, potrivit The Guardian, preluat de Digi24.

Serviciul gratuit a fost lansat miercuri la o clinică din capitala Chennai. Clinica avea deja în ofertă reconstrucții mamare gratuite pentru pacientele bolnave de cancer, însă, începând de pe 21 februarie oferă acest serviciu și celor care-și doresc o mărire sau o micșorare de sâni din alte motive care țin de sănătate sau doar pentru înfrumusețare.

Iar femeile nu sunt singurele care beneficiază de ofertă. Tot mai mulți bărbați din India optează pentru o reducere mamară și acum o pot obține gratuit.

Chirurgia plastică a crescut în popularitate în India în ultimii ani, aproximativ 420.000 de astfel de proceduri fiind efectuate în 2016.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.