Fostul avocat al lui Trump îl înfundă pe liderul de la Casa Albă
trump cohen
Externe Ultima Ora

 Fostul avocat al lui Trump îl înfundă pe liderul de la Casa Albă

Fostul avocat al președintelui SUA, Michael Cohen, a declarat că Donald Trump știa în avans de întrevederea din 2016, în urma căreia rușii s-au oferit să furnizeze informații compromițătoare despre Hillary Clinton, au informat mai multe surse, relatează site-ul postului CNN.

Potrivit surselor, care au vorbit în condiții de anonimitate, Cohen este dispus să discute despre acest lucru cu procurorul special Robert Mueller.

Afirmațiile lui Cohen ar contrazice negările lui Donald Trump, a avocatului său și a altor oficiali din cadrul Administrației care susține că președintele american nu avea cunoștiințe cu privile la întrevederea de la Trump Tower.

Cohen susține că era prezent, împreună cu alte persoane, când Donald Trump a fost informat despre întrevedere. Liderul de la Casa Albă ar fi încurajat aceată întrevedere, susțin sursele.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii