Trupul neînsuflețit al fotbalistului Emiliano Sala va fi dus în Argentina
Șoc în lumea fotbalului. Emiliano Sala a fost otrăvit înainte de a se prăbuși cu avionul
Externe

Autoritățile au decis să înceteze căutările lui Emiliano Sala, pilotul din aeronava dispărută în Canalul Mânecii

Căutarea a încetat! Poliţia din Guernsey a emis un comunicat de presă prin care anunţă că vor fi încetate căutările din Canalul Mânecii, după ce nu a fost găsită nicio urmă a lui Emiliano Sala şi a pilotului din aeronava care a dispărut luni seară de pe radare:

„În ciuda eforturilor noastre, a echipelor din Marea Britanie şi Franţa, care au acoperit o suprafaţă de circa 1700 de metri pătraţi, nu a fost găsită nicio urmă a avionului, a pilotului (n.r David Ibbotson) sau a pasagerului (n.r Emiliano Sala). Operaţiunea s-a desfăşurat fără încetare, iar cele trei avioane şi cinci elicopetere pe care le-am avut la dispoziţie au survolat timp de 80 de ore deasupra zonei. Două bărci de salvare au fost folosite şi desigur am beneficiat şi de asistenţa a numeroase bărci de pescari.

Am revizuit toate informaţiile pe care le-am adunat şi am luat această decizie foarte grea, de a înceta operaţiunea de căutare. Şansele ca cei doi să fie în viaţă sunt extrem de mici. Gândurile noastre se îndreaptă spre familiile celor doi, care trec printr-o perioadă extrem de dificilă.

A fost o operaţiunea extrem de dificilă, coordonată de la baza din Guernsey. Dorim să le mulţumim celor care s-au implicat în această operaţiune de căutare. Ultimul avion care a căutat semne lăsate de cei doi a aterizat în urmă cu puţin timp la bază. Cazul rămâne deschis şi vom continua să cercetăm zona în timpul programului obişnuit. Căutarea va continua pentru totdeauna.”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii