Pompierii argentinieni au trebuit să dărâme un zid pentru a permite unei femei de 490 de kilograme să-și părăsească casa pentru a fi internată în spital pentru tratament, a declarat miercuri presa locală
Rosario, 15 de Noviembre de 2017 Personal de Defensa Civil de la ciudad tuvo que derribar una pared para trasladar al Hospital Provincial a Isabella, la joven trans que permanece postrada en su cama por un cuadro severo de obesidad mórbida. La paciente pesa 490 kilos, que le impiden trasladarse por sus propios medios, con lo cual hubo que diagramar un operativo especial para trasladarla hacia el efector, donde continuará con un tratamiento para curar esa patología.
Externe

Au dărâmat zidul să o ajute pe cea mai grasă femeie din lume. Cât cântărește aceasta. FOTO

Au dărâmat zidul să o ajute pe cea mai grasă femeie din lume.Cât cântărește aceasta.

Pompierii argentinieni au trebuit să dărâme un zid pentru a permite unei femei de 490 de kilograme să-și părăsească casa pentru a fi internată în spital pentru tratament, a declarat miercuri presa locală, citată de AFP.

Isabella are 32 de ani și locuiește în Rosario, la 340 de kilometri nord de Buenos Aires.

Potrivit imaginilor publicate de cotidianul Clarin, femeia a fost scoasă din casă întinsă în patul său, urcat apoi într-un camion al apărării civile.

O mare parte a corpului Isabellei și-a pierdut sensibilitatea, iar pe picioare i-au apărut tumori din cauza obezității sale extreme.

„Am fost mereu grasă. Am părăsit școala din cauza discriminărilor pe care le-am suferit. Mi-am reluat studiile mai târziu pentru a fi cineva în această viață. Azi acest lucru pare imposibil”, a declarat ea pentru Clarin.

Isabella cântărea 130 de kilograme în urmă cu opt ani, atunci când tatăl ei a murit și a căzut în depresie.

„Vreau să mă tratez și să trăiesc”, a spus tânăra înainte de a fi dusă la spitalul din Rosario.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.