La 70 de ani, Arnold Schwarzenegger a fost operat din nou la inimă 1
Arnold Schwarzenegger, operat din nou la inimă
Externe Ultima Ora

La 70 de ani, Arnold Schwarzenegger a fost operat din nou la inimă

Actorul şi fostul bodybuilder Arnold Schwarzenegger a fost supus unei intervenţii chirurgicale cardiace, pentru a-i fi înlocuită o valvă care fusese implantată în urmă cu 20 de ani, scrie Reuters.

Actorul se recuperează şi, potrivit purtătorului său de cuvânt, după operaţie a spus: „I’m back” (M-am întors, n.r).

Valva care separă ventriculul drept de artera pulmonară i-a fost înlocuită prima dată în 1997. Ea a rezistat mai mult decât se aşteptau medicii, aşa că fostul guvernator de California a ales să îi fie înlocuită prin cateter, a transmis Daniel Ketchell, purtătorul lui de cuvânt.

Starea actorului este stabilă. El se află internat la Cedars-Sinai din Los Angeles.

În vârstă de 70 de ani, Schwarzenegger „este treaz şi primele lui cuvinte au fost chiar «I’m back»”, a mai spus Ketchell. Personajul pe care l-a jucat în „The Terminator” (1984) este cel care spune celebrele cuvinte „I’ll be back”.

Arnold Schwarzenegger este actor, culturist şi politician american de origine austriacă, născut pe 30 iulie 1947.

Supranumit „Stejarul austriac” în timpul carierei de culturist şi „Schwarzy” în timpul carierei sale de actor, starul hollywoodian a devenit cunoscut în ultimii ani şi sub numele de „Governator” (contragere între „Guvernator” şi „Terminator”).

Schwarzenegger a câştigat concursul de bodybuilding Mr. Universe de cinci ori şi Mr. Olympia de şapte ori, înainte de a deveni actor. S-a dedicat politicii în urmă cu două decenii, oar în perioada 2003 – 2006 a fost guvernator republican al statului California.

A jucat în lungmetraje de acţiune, comedii şi filme SF precum „Conan Barbarul”, „Last Action Hero”, „True Lies”, „Eraser”, „Gemenii/ Twins”, „Predator”, „Total Recall” şi „Terminator”.

După mandatul deguvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera cinematografică şi a jucat în mai multe filme, inclusiv în cel mai recent opus al francizei „Terminator”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.