Vești bune pentru pensionari. Vor primi mai mulți bani.Vezi de când. FOTO 1
Breaking News Economic Social Ultima Ora

Vești bune pentru pensionari. Vor primi mai mulți bani.Vezi de când. FOTO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, sâmbătă seara, că există bani la bugetul de stat pentru majorarea pensiilor, acestea urmând să crească cu 40 de procente de la 1 septembrie.

Ministrul Muncii a declarat, la România Tv, că va respecta actuala Lege a pensiilor pentru că sumele sunt prevăzute în buget.

„Pensiile vor creşte, sumele sunt prevăzute în buget. Merg pe aceeaşi prezentare. Eu sunt ministrul Muncii, sunt chemată să aplic legea în continuare. Colegii mei sunt atenţi la economie. Nu am alt element care să mă determine în acest moment să afirm altceva. Aşa cum este legea în vigoare, eu sunt chemată să o pun în aplicare. Nu am, de la premier, de la Ministrul Finanţelor, până în acest moment, niciun element care să mă determine să dau un semnal de rezervă faţă de prevederile legii în vigoare. Aşa cum este legea în vigoare, eu sunt chemată să o pun în aplicare. Când se va face majorarea, se va lua în calcul documentele de la fiecare pensionar”, a spus Alexandru, la România Tv. ALERTĂ. Ministrul muncii Violeta Alexandru de urgență la spital după ședința de Guvern

ALERTĂ. Ministrul muncii Violeta Alexandru de urgență la spital după ședința de Guvern

Ministrul Muncii a subliniat că rolul său este să pună în aplicare legea.

„Sunt ministrul Muncii, rolul meu este să aplic legea. Legea este în vigoare, nu am alt mesaj decât că sunt omul care trebuie să aplice legea, nu am alt element care să mă determine, în acest moment, să afirm altceva. Aşa cum este legea în vigoare eu sunt chemată să o pun în plaicre.nu am de la premier. De la ministrul Finanţelor, până în acest moment, niciun element care să mă determine să dau un semnal de rezervă faţă de prevederile legii în vigoare”, a adăugat Violeta Alexandru.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii