Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung
Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung
Economic Ultima Ora

FOTO. Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung este disponibilă la precomandă pe site-ul Telekom Mobile

Telekom Romania Mobile anunță deschiderea precomenzilor pe website-ul companiei, pentru noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung.

Modelul Samsung Galaxy S23, cu o memorie internă de 256GB, va putea fi precomandat la prețuri începând de la 2.549 de lei TVA inclus între 2 și 16 februarie, împreună cu abonamentul Nelimitat 18, la contracte încheiate pe 24 de luni.

Oferta poate fi accesată de către consumatori, atât clienți existenți persoane fizice care își vor prelungi abonamentul, cât și cei noi care se portează din altă rețea.

De asemenea, Samsung Galaxy S23 Plus, cu o memorie internă de 512GB, va putea fi achiziționat la prețuri începând de la 3.639 de lei, în timp ce pentru modelul Samsung Galaxy S23 Ultra, cu o memorie internă de 512GB, doritorii vor trebui să achite 4.669 de lei.

Oferta poate fi accesată de către consumatori, atât clienți existenți persoane fizice care își vor prelungi abonamentul Nelimitat 18, cât și cei noi care se portează din altă rețea.

Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung este disponibilă la precomandă pe site-ul Telekom Mobile
Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung este disponibilă la precomandă pe site-ul Telekom Mobile

Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender[1].

Noul telefon Galaxy S23 Ultra beneficiază de un ecran de 6.8 inci. Dimensiunile sunt de 78.1 x 163.4 x 8.9 mm. Greutatea este de 234 de grame. Galaxy S23 Ultra va veni în trei variante de stocare internă de 256GB, 512GB, respectiv 1TB și beneficiază de o baterie de 5.000 mAh.

Galaxy S23+ are un ecran de 6.6 inci. Dimensiunile sunt de 76.2 x 157.8 x 7.6mm și are o greutatea este de 234 de grame. Galaxy S23 Ultra va veni în două variante de stocare internă de 256GB și 512GB și beneficiază de o baterie de 4.700 mAh.

Galaxy S23 are un ecran de 6.1 inci. Dimensiunile sunt de 70.9 x 146.3 x 7.6mm și o greutate de 168 de grame, în timp ce bateria va avea 3.900 mAh. Telefonul va veni în două variante de stocare internă de 128, respectiv 256GB.

Noua serie Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 dă startul unei noi ere în ceea ce privește experiența premium pe un smartphone. Camera de pe noua serie Galaxy le oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, șansa de a face materiale video cu adevărat cinematografice, chiar și pe timp de noapte, cu ajutorul inteligenței artificiale.

Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy conferă o experiență premium, ce include atât elemente de inteligența artificială, cât și o experiență excelentă de mobile gaming, susținută acum de cea mai rapidă grafică de mobile din lume.

Pe Galaxy S23 Ultra, S Pen-ul încorporat[3] pe care mulți dintre utilizatori Galaxy îl cunosc deja, va oferi și mai multe posibilități de productivitate, luare de notițe, hobby-uri și multe altele. Toate inovațiile incluse pe seria Galaxy S23 sunt găzduite de un design revoluționar care demonstrează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate – noile telefoane includ cele mai multe materiale reciclate de pe un smartphone Samsung Galaxy de până acum.

Datorită celui mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un Galaxy, oricare fotograf, fie că este amator sau profesionist, va putea realiza conținut excepțional. Sistemul este adaptat aproape oricăror condiții de luminozitate și conceput special pentru a reda detalii senzaționale.

Capacitățile îmbunătățite de Nightography transformă modul în care seria Galaxy S optimizează fotografiile și videoclipurile într-o gamă largă de condiții ambientale.

Pe Galaxy S23+ și Galaxy S23, emblematica cameră Samsung Galaxy are un look îmbunătățit. Carcasa camerelor foto a fost îndepărtată, marcând astfel o nouă eră a design-ului Galaxy, ceea ce face ca întreaga serie să iasă cu adevărat în evidență.

Seria de telefoane Galaxy S23 ridică standardele în materie de tehnologie premium fiind proiectată cu grijă pentru mediu.

Pentru realizarea acesteia, s-au folosit și mai multe materiale reciclate[4] decât pentru seria Galaxy S22, inclusiv aluminiu reciclat, sticlă reciclată și plastice reciclate provenite din plase de pescuit din ocean[5], butoaie de apă și sticle de polietilen tereftalat (PET).

Noua serie S este prima care vine cu  Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, ce îi conferă o durabilitate sporită pentru utilizare pe termen lung și care are în medie 22% conținut reciclat[6]. În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 vine ambalat într-o cutie realizată din hârtie 100% reciclată.

Cu seria Galaxy S23, Samsung Galaxy se implică și mai mult pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului, fără a compromite calitatea și estetica seriei. Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO®[7], ceea ce garantează faptul că produsele au un impact redus asupra mediului.

Deutsche Telekom, din care face parte și Telekom Romania Mobile, este, pentru prima dată, cel mai valoros brand din Europa, potrivit raportului întocmit de compania Brand Finance Global 500.

În clasamentul general al studiului „Brand Finance Global 500, experții au plasat grupul pe poziția a 11-a, în creștere cu șase poziții față de 2021.

Valoarea mărcii Telekom este evaluată la 62,9 miliarde de dolari, în creștere cu 5% față de perioada precedentă și cu 58% mai mult decât în 2020.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.