Judecătorii dau lovitura. Gruia Stoica condamnat la 4 ani de pușcărie cu executare! 5
Breaking News Economic Justiție Ultima Ora

Judecătorii dau lovitura. Gruia Stoica condamnat la 4 ani de pușcărie cu executare!

Afaceristul Gruia Stoica a fost condamnat, vineri, la 4 ani de închisoare cu executare de Tribunalul Iaşi, pentru spălare de bani şi constituire grup infracţional organizat în dosarul privatizării Transbordoare Vagoane Marfă. Decizia magistraţilor poate fi atacată cu apel

Afaceristul Gruia Stoica a fost condamnat, azi, la 4 ani de închisoare cu executare de Tribunalul Iaşi, pentru spălare de bani şi constituire grup infracţional organizat. Decizia poate fi atacată.

Potrivit rechizitoriului DIICOT, Gruia Stoica, împreună cu alţi inculpaţi în dosar, ar fi achiziţionat un pachet majoritar de acţiuni al SC Transbordare Vagoane Marfă şi au schimbat conducerea societăţii, impunând noi reguli.

Ulterior, societatea ar fi fost introdusă într-un circuit financiar fictiv, alături de alte companii, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Prejudiciul total adus statului este de aproape 9 milioane de lei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii