Anunțul Guvernului! Alocațiile se dublează. Pensiile cresc cu 46 la sută 7
Economic Social Ultima Ora

Anunțul Guvernului! Alocațiile se dublează. Pensiile cresc cu 46 la sută

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că alocaţiile copiilor se vor dubla până în 2022, iar până în 2024, pensiile vor creşte cu 46 la sută.

”Până în 2022 vom dubla alocaţia copiilor şi  trebuie să se ştie, PNL este singurul partid care a mărit alocaţiile copiilor de-a lungul timpului.

Ultima dată eram în Parlament, la Legea bugetului, dacă îmi aduc aminte, în 2018, când acel amendament al colegului meu, Robert Sigartău a fost aprobat, introdus în buget, în ciuda opoziţiei PSD şi s-au dublat alocaţiile copiilor atunci. Acum am mărit din nou cu 20 la sută alocaţiile copiilor şi le vom dubla până în 2022.

Anunțul Guvernului! Alocațiile se dublează. Pensiile cresc cu 46 la sută 8

Pensiile le-am mărit cu 14 la sută  în acest an. E adevărat, iar am fost acuzaţi de PSD că premierul a spus la începutul anului că le vom mări cu 40 la sută.

Da, dar în ianuarie, când a declarat premierul, toţi credeam acest lucru şi îl făceam, dar a venit criza sanitară, a venit  această nenorocire asupra întregii omeniri şi nu a mai fost posibil.

Dar, aşa cum am promis, în 2024  pensiile vor creşte cu 46 la sută”, a declarat ministrul, la realitatea plus.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii