Avertisment de ultim moment de la ANAF. Fraude pentru români prin sms
Contribuabilii mai au o săptămână pentru depunerea declarației unice
Economic Social Ultima Ora

ANAF ARE MAGAZIN ONLINE. Ofertele de la FISC sunt de nerefuzat. Vezi catalogul produselor

ANAF are o gamă variată de produse expuse online, de la batiste, articole vestimentare, până la electrocasnice, parfumuri, bijuterii, motociclete, mașini sau case.

Site-ul este structurat în așa fel încât să conțină denumirea produselor, cantittea lor, prețul, județul, dar și persoana de contact de la ANAF.

Pentru toate aceste produse, Ministrul Finanţelor a anunţat intenţia inclusiv ca autorităţile să ceară mai puţini bani pentru maşinile şi locuinţele pe care le execută silit.

Pe site-ul ANAF se precizează următoarele:

Valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007.

Activitatea de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cuprinde:

  • – declararea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului de către deţinători- organelor de valorificare,
  • – evaluarea de către o comisie de evaluare,
  • – valorificarea efectivă sau atribuirea cu titlu gratuit sau distrugerea sau restituirea

Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică de Ministerul Finanţelor Publice prin organele sale teritoriale respectiv direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti precum şi administraţiile finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti. Categoriile de bunuri care se valorifică sunt enumerate în actele normative de mai sus.

Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode : – licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, magazine proprii ale organelor de valorificare, burse de mărfuri. (…)

ANAF Magazin Online 2019. Produsele sunt expuse online pe https://www.anaf.ro/ValorificStocuri/valorificStocuris.html.

Pentru a consulta lista stocurilor cu bunuri confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se utilizează opţiunile:

  • – căutare bunuri după judeţ şi/sau
  • – căutare bunuri după categorie
  • – căutare bunuri după denumire.

Pentru a consulta lista stocurilor, vă rugăm accesaţi link-ul aferent aplicaţie.

ANAF Magazin Online 2019. Liste prețuri

De menționat faptul că, toate aceste produse expuse online nu pot fi achiziționate direct de pe site, ci cumpărătorii trebuie să meargă în magazinele fizice ale Fiscului sau să participe la licitațiile lunare. În fiecare județ există câte un magazin al ANAF.

Magazin ANAF. Listă prețuri bjiuterii. Vezi prețuri aici. 

Magazin online ANAF. Listă prețuri parfumuri aici. 

Magazin online ANAF. Listă prețuri electrocasnice aici. 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii