Dan Barna a fost lovit de o mașină
Dan Barna a fost lovit de o mașină
Breaking News Politic Ultima Ora

Război total în USR. Dan Barna a fost trădat. Risc major la prezidențiale. FOTO

Fondataroul USR, deputatul Nicușor Dan nu este mulțumit de prestația candidatului partidului la funcția de președinte al României, Dan Barna, despre care spune că nu are carisma unui șef de stat.

Mai mult, Barna, este în opinia lui Nicușor Dan potrivit pentru postul de secretar de stat la fonduri europene, nu pentru cea mai înaltă funcție în statul român.

„Dan Barna este cea mai mare gogoașă a ultimilor ani, total nepregătit pentru funcția de președinte. Ar putea să fie oricând secretar de stat la fonduri europene, dar nu mai mult. Doamna Dăncilă crede că Iranul face parte din UE, a declarat-o la Bruxelles, ăsta e nivelul. Klaus Iohannis nu spune nimic, fuge de orice dezbatere. Iar Mircea Diaconu, în rolul de Brânzovenescu, joacă foarte bine. Candidatul PMP, Teodor Paleologu, este cel mai pregătit candidat.

Vă garantez că în toamnă o să avem o creștere de sute de mii de voturi. Ieri eram la B1TV și am întâlnit un psiholog care a zis că îl votează pe Paleologu. Un sociolog mi-a zis că îl votează. Sorina Matei mi-a zis că se gândește să îl voteze.

Nicușor Dan mi-a zis la cafea că e foarte nemulțumit de Barna și înclină foarte puternic să voteze Paleologu. Și un fost ministru PSD mi-a mărturisit că Paleologu e un candidat bun. Poate fi cea mai frumoasă surpriza a acestei toamne.

Dan Barna nu are o poveste, nu știm de unde vine. Dăncilă a fost nimic înainte să hotărască Dragnea să o facă păpușa lui. A fost ceva Iohannis înainte să ajungă norocosul primar al Sibiului care a primit 7 miliarde de euro să facă din Sibiu un oraș înfloritor? În schimb Paleologu a fost ceva înainte de politică”, a declarat Mihail Neamțu.

Război total în USR. Dan Barna a fost trădat. Risc major la prezidențiale. FOTO 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.