INCREDIBIL. Cu cine vrea PSD să-l schimbe pe Orban. Olguța Vasilescu și Serban Nicolae direct vizați 1
INCREDIBIL. Cu cine vrea PSD să-l schimbe pe Orban. Olguța Vasilescu și Serban Nicolae direct vizați
Breaking News Politic Ultima Ora

INCREDIBIL. Cu cine vrea PSD să-l schimbe pe Orban. Olguța Vasilescu și Serban Nicolae direct vizați

Aripa dură a PSD, care în perioada lui Dragnea a avut conducerea totală a partidului dorește ca social-democrații să preia guvernarea, după ce Moțiunea a fost adoptată și Executivul Orban demis.

Mai mult, cei din PSD vor ca parlamentarii partidului să declanșeze procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

Social-democrații au și două nume pentru postul de prim-ministru, Lia Olguța Vasilescu și Șerban Nicolae.

”Tu, ca PSD curajos, te duci cu Șerban Nicolae prim-ministru și joci inclusiv cartea suspendării. Dai dovadă de curaj în față electoratului tău, te lupți pentru voturile astea și o faci cu toate pârghiile democratice, până la capăt, mai ales că ai majoritate. Lucrurile sunt simple.

CCR spune clar că președintele nu e decident în a numi premierul, ci doar mediator. Nesocotirea Constituției înseamnă încălcarea statului de drept, despre care tot vorbesc ei”, a mai susținut fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu îl consideră pe Dragnea: ”Camarad căzut în luptă”

Acesta a mai spus că și Olguța Vasilescu este bună de premier.

„Anticipatele au sens doar când partidele nu pot formă o majoritate. Tu ai majoritate, în momentul de față, deci poți să vii cu un om din partid, cum e Șerban Nicolae, cum e Olguța, cum sunt alții, hotărâți și curajoși, și să joci cartea asta – «Domnule, dacă încalci Constituția, jucăm și cartea suspendării!».

Că ne iese, că nu ne iese, dar măcar o anunți, să vadă și adversarul tău politic, în mod democratic, că tu joci toate cărțile pe care le ai și le iei în serios și nu faci blat”, a adăugat Ștefănescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.