Victimele atacului din Munster
Uncategorized Externe Ultima Ora

Victimele atacului din Munster nu erau localnici. Poliția a redeschis centrul orașului

O mașină a intrat, sâmbătă, în mulțime, în orașul Munster din Germania, provocând moartea a două persoane și rănirea altor 20. Victimele atacului nu erau localnici, conform presei din Germania.

Două persoane au fost ucise sâmbătă, iar șoferul mașinii s-a sinucis, alte cel puțin 20 de persoane fiind rănite, trei dintre ele aflându-se în stare gravă, după ce o mașină a intrat, sâmbătă, în mulțime, în orașul Munster. Anchetatorii cred că bărbatul avea probleme psihice și nu au găsit în trecutul acestuia legături islamiste sau extremiste.

O femeie de 51 de ani, din orașul Lüneburg și un bărbat de 65 de ani, din Borken, sunt cele două persoane care au decedat, ele fiind în vizită în oraș.

În locuința atacatorului, anchetatorii au găsit o armă de tip, Kalashnikov artizanală, nefuncțională, confom Bild, dar anchetatorii au subliniat că autorul nu era cunoscut autorităților ca fiind extremist, dar că s-ar fi confruntat cu probleme psihice.

Duminică, poliţia a ridicat baricada care bloca accesul în centrul oraşului german Munster. Locuitorii şi turiştii se pot întoarce în centrul vechi din Munster, deşi zona din imediata apropiere a locului accidentului va rămâne blocată cât timp investigaţiile continuă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.