Ana Maria Gheorghițoaia
Uncategorized Divertisment Social Ultima Ora

O cântăreață de muzică populară din Ronmânia a murit la 10 ani

O cântăreață de muzică populară din Ronmânia a murit la 10 ani. Ana Maria Gheorghițoaia i-a cucerit pe toți cu talentul ei. Micuța a stat în comă mai multe zile, după ce medicii îi prescrisese tratament pentru viroză.

 Pe 2 aprilie, părinții au dus-o pe fetiță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Rovinari. De acolo, Ana Maria Gheorghițoaia a fost transferată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, potrivit Jurnalul.ro.

“Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la ‘Marie Curie’. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută”, a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Micuța a fost transferată la spitalul Marie Curie din București, unde s-a stins din viață sâmbătă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.