BOMBĂ. Ionuț Lupescu intră în Guvern. Posibil post de ministru
Uncategorized Politic Ultima Ora

BOMBĂ. Ionuț Lupescu intră în Guvern. Posibil post de ministru

BOMBĂ. Ionuț Lupescu intră în Guvern. Posibil post de ministru

Bătut măr de Răzvan Burleanu la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal,Ionuț Lupescu ar putea deveni ministru în Guvernul Viorica Dăncilă.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Răzvan Boanchiș, care spune că fostul component al Generației de Aur a fotbalului românesc a primit propunerea de a fi viitorul ministru al Tineretului și sportului în locul Ioanei Bran.

 

„Atentie, nu e pamflet! Dar cine nu ma citeaza sa aiba parte de ce nu-si doreste! Ionut Lupescu este in tratative avansate pentru a prelua postul de ministru al sporturilor. Mai urmeaza o intalnire in aceasta dupa-amiaza sau diseara”, scrie Boanchiş pe Facebook, precizând şi că „una dintre conditiile puse de Lupescu este neinregimentarea politica”.

Ionuţ Lupescu, a declarat însă la Realitatea TV că nu ştie nimic despre varianta de a ajunge ministru. „Chiar nu am idee”, a afirmat Lupescu, fostul fotbalist al „Generaţiei de Aur” care a fost susţinut de unii lideri PSD pentru alegerile de la FRF.

Ionuț Lupescu a renunțat la postul de Director al Comisiei Tehnice de la UEFA pentru a candida la președinția Federației Române de Fotbal.  După alegerile de la FRF, Digi Sport a susţinut că Lupescu va ajunge cel mai probabil la FIFA.

Lupescu a fost favoritul liderului PSD Liviu dragnea la șefia FRF. Înainte de alegeri, acesta i-a făcut chiar și o vizită președintelui PSD București-Ilfov, primarul Capitalei Gabriela Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.