Fostul președinte al Camerei Deputaților Bogdan Olteanu
Fostul președinte al Camerei Deputaților Bogdan Olteanu
Ultima Ora #DNA importanta Justiție

Ziua decisivă. Bogdan Olteanu află dacă va face 7 ani de pușcărie! Hotărârea judecătorilor

Fostul președinte al Camerei Deputaților și fost Guvernator al BNR, Bogdan Olteanu, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executate, pentru fapte de corupție.

Joi, 15 octombrie, judecătorii vor da verdictul, pentru fostul lider al liberalilor.

Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al BNR, a fost trimis în judecată de DNA în octombrie 2016. Faptele ar fi fost comise în intervalul iulie-noiembrie 2008, perioadă în care acesta deţinea funcţa de preşedinte al Camerei Deputaţilor. La data de 18 septembrie 2008, Liviu Mihai a fost numit în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Ziua decisivă. Bogdan Olteanu află dacă va face 7 ani de pușcărie! Hotărârea judecătorilor 3

„În perioada august – noiembrie 2008, s-au prestat efectiv şi serviciile electorale promise (analize politice, sondaje, analize media, rapoarte de analiză, profilul candidatului, monitorizări media, documentare statistice referitoare la profilul alegătorilor din colegiul în care candida inculpatul, simulări referitoare la rezultatul votului şi la alocarea mandatelor de parlamentar)”, explica DNA la trimiterea în judecată.

În ceea ce îl piveşte pe Sorin Ovidiu Vîntu, omul de afaceri, în prezent încarcerat, a anunţat că şi-a recunoscut faptele, urmând a executa mandatul pe care îl va primi prin procedură simplificată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.