Zi mare pentru elevi. Se vor publica rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat
Peste 200 de profesori, note mai mari la titularizare după contestații
Ultima Ora Social

Zi mare pentru elevi. Se vor publica rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat

Ministerul Educației va publica, vineri, rezultatele la simularea la examenul de Bacalaureat, probe ce au fost susținute de aproximativ 300.000 de elevi. Notele obținute nu se contestă și pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinții acestora.

Simularea s-a adresat elevilor înscriși în clasele a XII-a/zi și a XIII-a seral/frecvență redusă la începutul anului școlar 2018-2019, dar a implicat și participarea elevilor claselor a XI-a zi și a XII-a seral/frecvență redusă, învățământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi).

Vineri, Ministerul Educației este așteptat să publice rezultatele.

Subiectele au fost elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE). Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute nu se contestă și pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depuse de elevi sau de părinții acestora.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.