S-a intervenit cu gaze lacrimogene la Cupa României la handbal. Meciul Steaua - Dinamo, amânat din cauza incidentelor provocate de fani. 
Ultima Ora Social

S-a intervenit cu gaze lacrimogene la Cupa României la handbal. Meciul Steaua – Dinamo, amânat din cauza incidentelor provocate de fani

Programat sâmbătă, la ora 17:30, la Focşani, meciul a fost amânat iniţial pentru 15 minute, după ce suporterii Stelei au intrat în conflict cu Jandarmeria. Ulterior, fanii roş-albaştrilor au ieşit din sectorul lor şi au mers la suporterii lui Dinamo, declanşându-se o bătaie generală, scrie ProSport.

Jandarmii au intervenit în forţă şi au împărţit gaze lacrimogene. Sala a fost evacuată, femeile şi copiii fiind scoşi pe parchet.

Potrivit sursei citate, galeriile celor două formaţii vor fi evacuate, iar partida dintre Steaua şi Dinamo se va juca la ora 19:30 sau 20:00.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii