În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva. Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Ultima Ora Social

Accident grav pe DN 1. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane, între care un copil de 14 ani, au fost rănite, marți, după impactul dintre o autoutilitară și un tir, pe DN 1, în zona localității Bradu, din județul Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, cinci persoane au primit îngrijiri medicale la Bradu, pe DN 1.

„Intervenim pentru acordarea asistenței medicale la un accident rutier produs produs între un autocamionetă și un camion. Sunt implicate cinci persoane, respectiv trei bărbați , o femeie și un copil”, au spus reprezentanții ISU Sibiu.

Accidentul s-a produs după ce șoferul unei autoutilitare conduse spre Sibiu a oprit parțial pe carosabil. Vehiculul a fost acroșat de un tir condus pe aceeași direcție.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.