Berbeceanu l-ar bate pe Mircea Badea zilnic: ”În stradă, unde nu intervine arbitrul” 1
Ultima Ora Social

Berbeceanu l-ar bate pe Mircea Badea zilnic: ”În stradă, unde nu intervine arbitrul”

Traian Berbeceanu consideră că Mircea Badea ar trebui bătut pe stradă, unde nu are protecție și unde nu intervine arbitrul. Postarea face referire la ultima confruntare a lui Badea cu motocilcistul Tedi, care i-a dat un pumn de l-a pus la pământ fulgerător pe realizatorul TV.

Fostul comisar șef al BCCO Alba a scris într-un comentariu pe Facebook că că realizatorul ”În Gura Presei”, de la Antena 3, ar trebui bătut, nu în ring, ci pe stradă, ca să simtă „cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă”.

”Mitocanul ăla de Badea trebuie bătutu zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și apărat de protecții. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem”, scrie Berbeceanu într-un comentariu publicat pe Facebook.

”Politist anti-mafia și prieten al lui Kovesi, viitor procuror european” a scris Mircea Badea, ca reacție la mesajul lui Traian Berbeceanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.