Wizz Air deschide din toamnă 4 noi rute din Timișoara
Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni. O aeronava de la WizzAir a avut problemeaviatic
Ultima Ora Social

Wizz Air deschide din toamnă 4 noi rute din Timișoara

Wizz Air deschide din toamnă 4 noi rute din Timișoara

Compania aeriană Wizz Air va aloca din septembrie a treia aeronavă bazei de la Timișoara și va deschide 4 destinații noi, cu zbor direct din Timișoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg și Baden Baden (Germania), informează Aeroportul Timișoara.

Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

Două zboruri – spre Tel Aviv și Bologna – vor avea o frecvență mai redusă, de la 3 la 2 fiecare.

Odată cu introducerea noilor destinații, va crește numărul zborurilor săptămânale efectuate de compania Wizz Air pe Aeroportul Timișoara cu 16 curse, de la 42 la 58 de zboruri săptămânale. Din septembrie, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în 9 țări.

În 2018, compania a transportat peste 730.000 de pasageri spre și din Timișoara.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii