Vremea face ravagii! Copaci doborâţi de vânt! Sinaia a fost inundată! 5
Avertisment de la meteorologi. Cod galben de ploi torențiale și furtuni
Social Ultima Ora

Vremea face ravagii! Copaci doborâţi de vânt! Sinaia a fost inundată!

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic, sâmbătă seară, în localităţi aflate în zona de nord a judeţului Prahova, iar la Sinaia a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru degajarea apei care s-a strâns pe carosabil din cauza ploii torenţiale.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, echipajele de pompieri au fost solicitate să acţioneze în Buşteni, Sinaia, Câmpina şi în comuna Şirna pentru degajarea unor copaci care au fost doborâţi de vânt.

În Buşteni este vorba despre un pom care a căzut pe un autovehicul parcat, iar la Şirna, în satul Varniţa, un copac a căzut pe carosabil, afectând o maşină care era, de asemenea, parcată.

În urma incidentelor nu au fost înregistrate victime.În celelalte localităţi menţionate, copacii sunt căzuţi pe carosabil.De asemenea, un echipaj de pompieri intervine la Sinaia, în zona Cumpătu, pentru degajarea apei care s-a strâns pe şosea din cauza ploii. AGERPRES

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii