Armata lui Volodimir Zelenski îi dau lovitura lui Putin
Armata lui Volodimir Zelenski îi dau lovitura lui Putin
Exclusiv Externe Ultima Ora

Volodimir Zelenski face anunțul care-i dă fiori lui Putin.”Rusia este foarte nervoasă în legătură cu activitatea noastră”

Volodimir Zelenski a declarat în alocuţiunea sa zilnică, că Ucraina face paşi importanţi către aderarea la Uniunea Europeană, demonstrând că prin acţiunile ei merită să facă parte din spaţiul european.

„Sunt recunoscător tuturor deputaţilor poporului nostru care au susţinut integrarea noastră europeană.

Aş dori să notez votul în favoarea Convenţiei Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi a violenţei domestice. Această convenţie este adesea numită Convenţia de la Istanbul – în funcţie de locul semnării.

A fost „subminată” în Ucraina de zeci de ani. Dar conţinutul său principal este simplu – este obligaţia de a proteja împotriva violenţei şi a diferitelor forme de discriminare.

După cum am prezis, Rusia este foarte nervoasă în legătură cu activitatea noastră. Din nou bombardează Harkivul, Odesa, din nou încearcă acţiuni ofensive brutale în Donbas.

Acesta este un rău care poate fi liniştit doar pe câmpul de luptă. Apărăm Lisichansk şi Severodoneţk. Sunt cele mai grele bătălii. Dar băieţii şi fetele noastre puternice sunt acolo.

Ocupanţii primesc răspunsuri la acţiunile lor împotriva noastră. Sunt recunoscător armatei şi informaţiilor pe care le oferă” spus Zelenski.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.