Prognoza pentru 4 săptămâni
Prognoza pentru 4 săptămâni
Social Ultima Ora

Vine frigul. De când se răcește vremea. Vezi zonele afectate

 Vremea se va răci începând de astăzi, inclusiv în București. Vor fi înnorări şi precipitaţii în cea mai mare parte a teritoriului, dar pe arii extinse şi local însemnate cantitativ, în jumătatea de sud.

În Transilvania, nordul şi centrul Moldovei vor predomina ninsorile şi local se va depune strat de zăpadă, în Câmpia Română şi Dobrogea vor fi ploi,informează INMH.

Temperaturi mai mari decât specificul acestei perioade a iernii

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade Celsius, iar cele minime între -6 şi 4 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

În această săptămână valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice și în zonele montane aferente.

În Capitală, vremea va fi închisă şi se va răci accentuat în perioada următoare. Temporar va ploua, în general moderat cantitativ, iar în cursul nopţii, cu o probabilitate destul de mare, trecător se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 – 1 grad Celsius.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.