VIDEO. ULUITOR. Autobuz plin de călători S-A RUPT în jumătate în timpul cursei
Ultima Ora Social

VIDEO. ULUITOR. Autobuz plin de călători S-A RUPT în jumătate în timpul cursei

VIDEO. ULUITOR. Autobuz plin de călători S-A RUPT în jumătate în timpul cursei

Un autobuz plin cu călători s-a rupt vineri la prânz, în Ploiești, chiar în timpul cursei. Autobuzul era vechi de mai bine de 30 de ani și s-a rupt de la mijloc, de la burduf, jumătatea din spate a acestuia ajungând pe asfalt. Din fericire, oamenii au scăpat cu o sperietură de zile mari, pentru că nimeni nu a fost rănit.

Incidentul aduce în atenția parcul învechit, cu mijloace de transport chiar și de 40 de ani care circulă pe străzile Ploieștiului. Regia de transport nu le-a mai înlocuit de foarte multă vreme, dar a majorat preșul unei călătorii la 2,5 lei, ceea ce face ca Ploieștiul să fie unul din cele mai scumpe la transportul public din țară.

Autobuzul cu burduf desprins de la jumătatea fost fabricat de firma ungurească Ikarus. Incidentul de pe linia 5 s-a produs între stațiile Neajlov și Tanin, pe sensul spre Spitalul Județean.

„Este vorba de un autobuz foarte vechi, pe care am reușit sa-l ținem în funcțiune, conform programul de transport impus de Consiliul Local. Nu este singurul mijloc de transport cu o astfel de vechime. Sperăm ca reînnoirea parcului auto să aibă loc cât mai curând astfel încât să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme”, a declarat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiesti, pentru observatorph.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.