Ultima Ora Social

Video. Trafic infernal la intrarea în Alba Iulia

Răbdare și nervi de fier, cu asta trebuie să se înarmeze șoferii și călătorii care vor trece pe podul de peste Mureș, în următoarele două luni. De vineri noaptea au început lucrările de reparație a podului.  Mai exact, vor fi înlocuite rosturile de dilatație, care au cedat sub traficul greu și se va repara carosabilul.

Sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 10.00, coloana de mașini se întindea de la gara CFR, spre ieșirea din Alba Iulia către Sebeș. Traficul se desfășura alternativ, pe un singur sens, iar poliția era la fața locului pentru a dirija coloana de mașini.

Potrivit IPJ Alba, lucrările vor dura două luni și se vor desfășura pe timp de noapte.  Pe timpul efectuării lucrărilor, traficul va fi dirijat alternativ, prin utilizarea instalațiilor de semaforizare care vor fi amplasate la cele două capete ale podului.

Pe timp de zi, zona grevată de lucrări va fi acoperită cu un dispozitiv de tip „placă”, ce va proteja locul de intervenție, astfel fiind asigurată planeitatea drumului public și facilitând circulația în ambele sensuri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.