O fetiţă de 6 ani a fost mușcată de câine
O fetiţă de 6 ani a fost mușcată de câine
Ultima Ora Externe

VIDEO ȘOCANT. Un copil de 12 ani ATACAT de o haită de câini vagabonzi

VIDEO ȘOCANT. Un copil de 12 ani ATACAT de o gașcă de câini vagabonzi

Un copil în vârstă de 12 ani din orașul Bursa, în Turcia, a fost atacat de o gașcă de câini vagabonzi, în timp ce se întorcea de la școală. Momentul atacului îngrozitor a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Abdulmetin Fidan se întorcea de la școală alături de doi prieteni, în orașul Bursa, localizat în nord-vestul Turciei. În acel moment, trei câini maidanezi au început să alerge spre el și l-au mușcat. Ceilalți copii au reușit să fugă, lăsându-l în spate pe Abdulmetin, scrie Daily Mail.

Micuțul a fost mușcat de câteva ori, având răni pe piept și picioare. Din fericire, acestea nu i-au pus viața în pericol.

Totul s-a terminat în câteva secunde, când Abdulmetin a reușit să fugă, speriat.

Imediat după ce a ajuns acasă, tânărul le-a spus totul părinților. Aceștia, îngroziți, l-au dus de urgență la spital, unde doctorii l-au internat pentru câteva zile.

„Am reușit să fug de câini și să ajung acasă. Mi-am lăsat ghiozdanul în spate. Eram foarte speriat, câinii mă urmăreau spre casă”, a spus micuțul, îngrozit de cele întâmplate. Tatăl lui a adăugat că „în zonă sunt foarte mulți câini” și că micuțul „putea să moară”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.