https://www.youtube.com/watch?v=XEsBLidvbSE
Ultima Ora Sport

Video. Sergio Ramos, nuntă ca-n povești! Îi va cânta și AC/DC

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid și al naționalei spaniole de fotbal, s-a căsătorit, sâmbătă, cu prezentatoarea de televiziune Pilar Rubio, în ceea ce a fost o nuntă de-a dreptul „galactică”, cu sute de invitați și care se dorea a fi „precum niciuna”, potrivit ecuavisa.com.

Așadar, celebrul cuplu spaniol și-a pronunțat „da, vrem”-ul, sâmbătă după-masă, în catedrala din Sevilla, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 400 de invitați, printre care nume grele din fotbalul mondial și alte figuri celebre din showbiz.

Luka Modric, Jordi Alba, David Beckham și Victoria sunt doar câteva dintre fotbaliștii prezenți la „nunta galactică”. Ca să fie treaba treabă, petrecerea a continuat la un local de lux unde Sergio Ramos a interzis folosirea telefoanelor mobile. Aici invitații se vor delecta cu o reprezentație live a trupei rock AC/DC, care va încasa aproximativ un milion de euro pentru concert, potrivit digisport.ro.

Marele absent de la eveniment a fost Cristiano Ronaldo, pe care Sergio Ramos nu l-a inclus pe lunga listă de celebrităţi invitate la nuntă. Se pare că relația dintre cei doi s-a răcit după plecarea lui Cristiano la Juventus.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.